Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/664-9340

VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)
VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)
401 510 Ft

VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)

VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)
VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)
VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)
VIRAX ELEKTROMOS PRÓBAPUMPA, 40 BAR (262070)

 

  • Nyomás: 40 bar
  • Áramlási sebesség: 6 liter/perc
  • Anyag: Könnyű, ütésálló ABS szerkezet
  • Nyomásmérő: Glicerin nyomásmérő, 1 bar skála
  • Önfelszívás: 1 méterig
  • Folyadékok: Víz, glikol (használat után öblíteni kell)
  • Főbb alkalmazások: Szivárgásvizsgálat vízrendszerekben, szaniter és fűtési rendszerekben
  • Szállíthatóság: Kompakt formátum, nagy szállítófogantyú

 

401 510 Ft
Részletek

A VIRAX Elektromos Próbapumpa (262070) egy rendkívül megbízható és kompakt eszköz, amelyet különféle vízrendszerek, például szaniter-, központi és helyiségfűtési rendszerek szivárgásvizsgálatára terveztek. A 40 bar nyomást és 6 liter/perc áramlási sebességet biztosító pumpa lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést. Az ABS műanyagból készült masszív szerkezet rendkívül ütés- és korrózióálló, hosszú élettartamot garantál. A beépített glicerin nyomásmérő pontos adatokat szolgáltat, az 1 m-es önfelszívó képesség pedig biztosítja a működést még akkor is, ha nincs közvetlen vízvezeték csatlakozás.

Főbb jellemzők:

  • Nyomás: 40 bar, amely lehetővé teszi a különféle rendszerek tömítettségének alapos vizsgálatát, így segít megelőzni a vízszivárgásokkal kapcsolatos problémákat.
  • Áramlási sebesség: 6 liter/perc, gyors vízkeringést biztosít a vizsgálat során, ami csökkenti az ellenőrzési időt és növeli a hatékonyságot.
  • Anyag: Tartós és könnyű ABS műanyag szerkezet, amely kiváló ellenállást biztosít a külső sérülésekkel, ütésekkel és a korrózióval szemben.
  • Önfelszívó: Az eszköz 1 méter mélységből is képes a vizet felszívni, így ideális olyan helyszíneken, ahol nincs közvetlen csatlakozás a vízhálózathoz.
  • Nyomásmérő: A glicerin nyomásmérő 1 bar-os skálával biztosítja a pontos és megbízható nyomásértékeket, amelyek kulcsfontosságúak a szivárgásvizsgálatok során.

Felhasználási területek:

Az elektromos próbapumpa kiválóan alkalmas szivárgásvizsgálatokhoz olyan rendszerekben, mint a szaniterrendszerek, központi fűtés, vagy egyedi helyiségfűtés. Az eszköz kialakítása lehetővé teszi a gyors ellenőrzést és az azonnali hibakeresést, jelentősen növelve a hatékonyságot a rendszer telepítése vagy karbantartása során.

Szállíthatóság és használhatóság:

A pumpa kompakt méretének és nagy szállítófogantyújának köszönhetően könnyen szállítható és ideális hordozható alkalmazásokhoz. Az eszköz rendkívül ütésálló és korrózióálló, így alkalmas intenzív igénybevételre akár építkezéseken, akár műhelyi környezetben is.

Kompatibilitás és folyadékok:

Az eszköz víz és glikol alapú folyadékokkal kompatibilis, ami sokoldalúvá teszi különböző típusú rendszerek szivárgásvizsgálataihoz. A használat után szükséges leöblíteni a rendszert, hogy megelőzzük az esetleges lerakódások és károsodások kialakulását.

Összegzés:

A VIRAX Elektromos Próbapumpa egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű eszköz, amely gyors, hatékony és megbízható vizsgálati eredményeket biztosít, ideális választás szakemberek és ipari felhasználók számára.

Adatok
Hosszúság
395 mm
Szélesség
300 mm
Magasság
375 mm
EAN
3 521 742 620 709
Gyártó
VIRAX
Cikkszám
VIRAX262070
Tömeg
17,818 kg/db